fbpx

HypnoBaby er en app – find den på AppStore eller i Google Play
Du får 14 dages gratis prøveperiode, når du opretter et abonnement hos HypnoBaby

Velkommen til Hypnobaby

Gennem hypnose får du hjælp til at blive gravid, nyde din graviditet, forberede dig til fødslen og få det bedste ud af barslen og den første tid med dit barn.

Med Annas rolige stemme bliver du guidet igennem hypnosen.

Lena 34 år

Hvad kan Hypnobaby hjælpe dig med?

Måske er du gravid? Måske drømmer du om at være det? Måske er du mor allerede og savner nogle nye værktøjer til at mestre og nyde din nye rolle.

Hos Hypnobaby kan du finde hypnoselydfiler, der hjælper dig med Fertiliet, Graviditet, Fødsel og Barsel.

Fertilitet

Her finder du hypnoselydfiler til at reducere dit stressniveau og hjælpe dig til de bedste chancer for graviditet.

Fødsel

Lad Hypnobaby hjælpe dig til en bedre fødselsoplevelse.

Du kan finde hypnoselydfiler til både fødselsforberedelse og til brug under fødslen.

 

Graviditet

Hypnoselydfiler, der kan afhjælpe graviditesgener, mindske bekymring og angst, samt forebygge depressive symptomer efter fødslen.

Barsel

Hos Hypnobaby finder du hypnoselydiler, som kan understøtte amningen, øge tilknytningen til dit barn, støtte dig efter for tidlig fødsel og give dig mere ro omkring moderrollen.

De små pauser

Som mor eller far er man på hele tiden. Det gælder om at finde de små pauser i hverdagen. Hypnobaby har et udvalg af lydfiler, som kan hjælpe dig til.

Om hypnose

Hypnose er en tilstand af dyb afslappelse og fokuseret opmærksomhed, hvor der lettere skabes forandringer i krop og sind.

Det er helt naturligt for mennesker, at gå ind i en hypnotisk tilstand dagligt. Måske kender du følelsen fra dagdrømmeri, meditation eller mindfulness.

Mens mindfulness (meget forenklet sagt) blandt andet går ud på, at acceptere “det, “der er”, bruger man i hypnose tilstanden til at skabe ønskede og hensigtsmæssige ændringer i sind og krop.

Vidste du…
Hypnose kan øge dine for at  blive gravid og kan anvendes som supplement til fertilitetsbehandling.

Professionel hjælp lige i din lomme

Alle hypnoselydfilerne fra Hypnobaby er baseret på forskning og kliniske erfaring. De er udviklet og indtalt af Anna Knakkergaard, som er læge og klinisk hypnoterapeut.

Du kan bruge hypnoselydfilerne hjemme på din egen sofa, når det passer ind i dit program.

Hvad siger andre om vores lydfiler?

For mig har det været rart at føle selv at kunne ”gøre noget” i tiden efter ægoplægning, hvor ventetiden ellers er meget lang og fyldt med tanker og følelser.
Det har fungeret godt for mig at visualisere min livmoder og fokusere tankerne ned til det sted, hvor det lille mirakel forhåbentlig er ved at ske. Denne visualisering hjælper lydfilen med på en rigtig fin måde. Jeg mærker en varme og styrke i kroppen, når jeg lytter til Annas rolige stemme. Det er en følelse der lagres og som jeg tror på kan give gode betingelser for det vigtige arbejde som kroppen er i gang med.

Signe

Jeg sover rigtig godt for tiden og tænker det skyldes disse lydfiler. Den ene lydfil 3-2-1 gør mine øjenlåg så tunge at jeg til sidst ikke kan vente med at lukke dem i og sove. Den anden sov godt lytter jeg til med musikken. Går ikke op for mig den slutter idet jeg er faldet i søvn inden. Rigtig god til at få ro på tankerne og behageligt glide ind i søvnen på.

– Liselotte

Jeg bruger lydfilen ofte for at finde ro i min krop. Jeg har brugt lydfilen primært pga. fertilitetsbehandlingen men er blevet bevidst om at lydfilen også har hjulpet mig i andre situationer.

– Caecilie

Jeg synes den her lydfil er rigtig rørende og afslappende. De første mange gange jeg hørte den blev jeg rørt til tårer, det er ikke lykkedes endnu men jeg bliver ved med at høre den, jeg føler jeg gør noget som jeg ellers ikke ville kunne gøre. Hendes stemme er helt fantastisk afslappende, det er Alpha omega.

– Julie

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på

info@hypnobaby.dk

 

Anna Knakkergaard

Læge, klinisk hypnoterapeut og mor til Hypnobaby