fbpx

HypnoBaby er en app – find den på AppStore eller i Google Play
Du får 14 dages gratis prøveperiode, når du opretter et abonnement hos HypnoBaby

Betingelser for brug af HypnoBabys app

Ansvarsbegrænsning

HypnoBaby.dk fraskriver sig ethvert ansvar for tabt data og lignende materiale. HypnoBaby.dk kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger gældende relevant lovgivning.

HypnoBaby’s hypnoselydfiler er beregnet til at du kan hjælpe dig selv. Der findes ingen kendte bivirkninger ved behandlingen

Det er dit eget ansvar, hvordan du bruger hypnoselydfilerne og din egen risiko, hvordan brugen heraf påvirker dig. HypnoBaby’s lydfiler kan under ingen omstændigheder erstatte behandling af uddannede fagfolk. HypnoBaby kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for konsekvenserne af din brug af lydfilerne.

Det er vigtigt at du ikke benytter vores lydfiler, mens du kører bil, da det kan forringe din opmærksomhed i forhold til trafikken.

Hvis du lider, eller har lidt, af psykotiske lidelser, som skizofreni, kan det være en god ide, at rådføre sig med egen behandler inden brug.

 

Rettigheder

Vær opmærksom på, at alle rettigheder vedrørende hypnoselydfilerne tilhører HypnoBaby.dk (Underfund ApS)

Således er det ikke tilladt at:

  • Videresende eller dele lydfiler med andre personer
  • Udlåne, bytte eller sælge de lydfiler, du har købt.
  • Bruge lydfilerne i forretningsøjemed.
  • Det er ikke tilladt at anvende lydfilerne til undervisning eller  uden forudgående tilladelse fra HypnoBaby.dk.
  • Det er ikke tilladt at kopiere meditationer og lydfiler, og selv indspille dem eller dele af dem, idet alle rettigheder er reserveret hypnobaby.dk

 

Priser

Hos Hypnobaby.dk tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl samt evt. pris- og afgiftsændringer.

Hypnobaby.dk har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

 

Betaling

Basisabonnementsgebyret er pr. måned eller år. Betaling vil blive opkrævet via Appstore eller Google Play. Abonnementerne fornyes automatisk, medmindre autofornyelse er slået fra mindst 24 timer inden udgangen af den aktuelle periode. En konto vil blive opkrævet for fornyelse inden for 24 timer inden udgangen af den aktuelle periode med den sats, du har valgt.

Abonnementer kan administreres af brugeren, og automatisk fornyelse kan slåes fra ved at gå til brugerens kontoindstillinger på enheden.

Hvis du har iPhone, kan du følge denne vejledning:

https://support.apple.com/da-dk/HT202039

 Hvis du har en androidtelefon, kan du følge denne vejledning:

https://support.google.com/googleplay/answer/7018481?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=da

 

Generelle oplysninger:

HypnoBaby.dk

Underfund ApS

Gl. Viborgvej 90, 8920 Rander nv

CVR-nr.: 41251611

Email: info@hypnobaby.dk