fbpx

HypnoBaby er en app – find den på AppStore eller i Google Play
Du får 14 dages gratis prøveperiode, når du opretter et abonnement hos HypnoBaby

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos HypnoBaby.dk

Al handel foregår i appen via Google Play eller AppStore

Priser

Hypnobaby.dk har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside eller via vores app. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

 

Betaling

Al handel foregår i appen via Google Play eller AppStore. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Levering

Al handel foregår i appen via Google Play eller AppStore.

 

Opsigelse 

Det er Appstore og Google Play, der sælger vores app, så det er der, du skal opsige dit abonnement.

Hvis du har iPhone, kan du følge denne vejledning:

https://support.apple.com/da-dk/HT202039

Hvis du har en androidtelefon, kan du følge denne vejledning:

https://support.google.com/googleplay/answer/7018481?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=da

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret.

Reklamationsretten betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dette betinger, at reklamationen er berettiget, og at manglen/fejlen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationen skal ske inden for rimelig tid efter at du har opdaget manglen/fejlen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen/fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis du vil benytte din reklamationsret med digitale produkter, skal du kontakte os på info@hypnobaby.dk.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages gratis prøveperiode, når du opretter et abonnement. Du skal afmelde abonnementet senest 24 timer inden prøveperioden ophører. I modsat fald fortsætter abonnementet til den til enhver tid gældende pris.

Ansvarsbegrænsning

Hypnobaby.dk fraskriver sig ethvert ansvar for tabt data og lignende materiale. Vi henstiller til, at der altid foretages kopiering, scanning eller lignende af kvitteringer, ordrekopier og lignende. Hypnobaby.dk kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger gældende relevant lovgivning.

Hypnobaby’s hypnoselydfiler er beregnet til at du kan hjælpe dig selv. Der findes ingen kendte bivirkninger ved behandlingen

Det er dit eget ansvar, hvordan du bruger hypnoselydfilerne og din egen risiko, hvordan brugen heraf påvirker dig. Hypnobaby’s lydfiler kan under ingen omstændigheder erstatte behandling af uddannede fagfolk. Hypnobaby kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for konsekvenserne af din brug af lydfilerne.

Det er vigtigt at du ikke benytter vore lydfiler, mens du kører bil, da det kan forringe din opmærksomhed i forhold til trafikken.

Hvis du lider, eller har lidt, af psykotiske lidelser, som skizofreni, kan det være en god ide, at rådføre sig med egen behandler inden brug.

Generelle oplysninger:

Hypnobaby.dk

Underfund ApS

Gl. Viborgvej 90, 8920 Rander nv

CVR-nr.: 41251611

Email: info@hypnobaby.dk