fbpx

HypnoBaby er en app – find den på AppStore eller i Google Play
Du får 14 dages gratis prøveperiode, når du opretter et abonnement hos HypnoBaby

Hanne – HypnoBabys sommerportræt

Hanne (anonym)

I dette sommerportræt kan du møde Hanne, som gerne vil være anonym, da familien endnu ikke kender til de graviditetsønsker, som hun og hendes mand, Anders, har. Hanne og Anders bruger begge HypnoBabys app til at finde indre ro og skabe en bedre søvn.

God læselyst!

1. Fortæl lidt om dig selv

Jeg er kvinde, mor og kæreste på 37 år. Mor til 3 livlige børn på 16, 13 og 11 år. Kæreste på 3. år med Anders på 45år. Er uddannet anæstesisygeplejerske og har arbejdet med dette indtil denne sommer, hvor jeg starter i min kærestes virksomhed. Det giver mulighed for at jeg/vi selv kan planlægge vores dag, ingen arbejdsplan, der tilrettelægger vores liv som familie, og jeg glæder mig VILDT til at være “fri” og arbejde hjemme, kan køre min børn i skole og være hjemme, når de kommer fra skole. Men også en ny tilværelse, da jeg er sygeplejerske med sjæl og er social i mit arbejde og kan “savne mine patienter”.  Vi bor ved Svendborg, med Hvidkilde slot som nærmeste nabo og værdsætter naturen og de muligheder den giver, lige fra en gåtur i skoven til en dag ved vandet. 
Hanne

Hele sommeren igennem bringer HypnoBaby en række sommerportrætter. Vi stiller de samme 8 spørgsmål til nogle af vores trofaste brugere, som derved deler deres historier og erfaringer.

Vores ønske er at bidrage til mere åbenhed omkring blandt andet nogle af de udfordringer, der kan være i forbindelse med fertilitetsbehandling, graviditet og forældreskab.

Samtidig ønsker vi at vise, at hypnose er en god og bivirkningsfri metode, og at HypnoBaby kan bruges af alle i mange forskellige situationer.

Hvis du også har lyst til at være med i sommerportrættet, kan du skrive til os på info@hypnobaby.dk

2. Hvad kan du godt lide/hvad gør dig glad?

Hvad, der gør mig glad, er vores hjem, at tilbringe tid med dem, der står mig nær – børn/kæreste, familie, venner. Det giver mig glæde at kunne gøre de ting, jeg ønsker, lige fra en gåtur, en G/T, et lækkert måltid eller bare en overnatning i shelter med min familie. Blev i 2018 ramt af psoriasisgigt, og mit liv blev på 14 dage ændret, fra at være pigen, der “kunne alt”, være mor, arbejde/studerende, løbe/vægtløfte med 200km/t til ikke at kunne rejse mig fra sengen, knappe mine bukser, løfte mit krus med kaffe, ingen søvn pga. smerter og uro og opleve Fatique på egen krop, starte medicin med bivikninger, opleve bedring… Prøver stadig at acceptere, at sygdommen er blevet en fast del, der sidder på skulderen, at jeg ikke kan som før. Stoppede med medicin pga. flere årsager  – men lever lige nu med en sygdom. Men jeg er ikke invalideret, som jeg har oplevet at være. (bla også derfor jeg føler mig priviligeret over at kunne “gå hjemme” fremover, da arbejdet i sundhedsektoren / vagter ødelægger min krop og har følger flere dage efter!)

3. Hvad har du brugt HypnoBaby til?

HypnoBaby App så jeg via Instagram på testfamilien  –  Vi ønsker at blive gravide… jeg/ vi ønsker en efternøler. (vi har forsøgt i 2 mdr, efter spiral er udtaget – så er stadig i vente fase -men håber på snart to streger ). Jeg er født til at være gravid og føde – nu har jeg blot en alder og en sygdom, der er medvirkende til forløbet 🙂 – men en mega god kæreste, der hjælper, og vi sammen nok skal klare det hele – jeg er taknemmelig. Jeg/vi har brugt HypnoBaby app til at falde i søvn / meditere. OG DEN VIRKER. Jeg kan have svært ved at falde i søvn og vågne med uro i kroppen (pga. sygdom) – at høre HypnoBaby app har gjort, jeg er faldet hurtigere i søvn, og sover bedre. Min kæreste kan på sit “smartur” se, at han sovere dybere de aftener, vi benytter os af HypnoBabys app 🙂. Jeg oplevde en aften-nattevagt, hvor jeg har mulighed for at sove, men blive kaldt til akut kejsersnit med dårligt barn, hvor jeg ved kald har en hjertefrekvens på 180 og svært ved at falde i søvn efter opkald. Ved brug af HypnoBaby App faldt jeg hurtigere i søvn og sov en blot overfladisk søvn. Så jeg / vi oplever stor gavn af HypnoBaby App. 

4. Hvordan har det været for dig? Hvad har du fået ud af det?

Se spørgsmål 3.

Kvinde i skov

5. Hvilke lydfiler har du brugt mest eller været mest glad for – og hvorfor?

Vi har benyttet os mest af lydfiler “Ro i krop og Sind”, “Sov bedre” og “3-2-1”, i afslapning og fertilitetskategorien. De får os “hurtigt ned” og flytter fokus fra eget tankemylder og gør, at vi sover bedre og hurtigere. Håber snart på gevinst i form af graviditet – så glæder mig til, at jeg / vi skal åbne for Til Far / Graviditet / Fødsel og Barsel 🙂 Mine 3 børn har også forsøgt sig med mindfullnes i forbindelse med at skulle falde i søvn, der har vi dog brugt nogen på youtube – ville ikke lige vise dem HypnoBaby appen – de skulle nødig spørge hvorfor vi bruger den 🙂 – men tænker de ville ha mere gavn af din app, og stemme  – da den virker på os voksne 🙂

6. Hvis du skulle anbefale HypnoBaby til en ven eller veninde, hvad ville du så fortælle dem?

Vil klart anbefale og anbefale ud fra egne erfaringer – falder hurtigere i søvn og oplever bedre nattesøvn, og min kæreste kan på hans ur se, at han sover tungere/ har dybere søvn, når vi benytter HypnoBaby app. Håber den kan laves til alle!? HypnoBaby “låser” klientellet fast.

7. Forestiller du dig, at du også fremover vil bruge HypnoBaby? I hvilke situationer?

Ja, vil fremover benytte HypnoBabys App og vil rigtig gerne, at mine unger også kan få glæde af den og tænker, at når der kommer en lille baby 🙂 – at vi også kan benytte den – den giver ro.

8. Hvilken hypnoselydfil kunne du ønske dig i HypnoBabys app?

Har ingen ønsker til andre lydfiler!?  Da jeg oplever at der er meget forskelligt og har slet ikke udforsket appen nok, da vi har favoritter. 

Liselotte
Korn
Strand