fbpx

HypnoBaby er en app – find den på AppStore eller i Google Play
Du får 14 dages gratis prøveperiode, når du opretter et abonnement hos HypnoBaby

Julie – HypnoBabys Sommerportræt

Julie Hansen

I dette sommerportræt kan du møde Julie, som venter sit 3. barn. Julie bruger HypnoBaby til at finde ro og stresse af i slutningen af en lang dag.

God læselyst!

1. Fortæl lidt om dig selv

Mit navn er Julie, jeg er 21 år og gravid med mit 3. barn. Jeg er bosat sammen med min kæreste Jonas i storkøbenhavn, som jeg også har vores øvrige to børn med, Emily og Milas.

2. Hvad kan du godt lide/hvad gør dig glad?

Det gør mig glad, at jeg kan prioritere mit familieliv, at vi ofte har plads til meget tid sammen. Derudover elsker jeg gåture i naturen, da jeg bare finder en helt speciel ro.

Hele sommeren igennem bringer HypnoBaby en række sommerportrætter. Vi stiller de samme 8 spørgsmål til nogle af vores trofaste brugere, som derved deler deres historier og erfaringer.

Vores ønske er at bidrage til mere åbenhed omkring blandt andet nogle af de udfordringer, der kan være i forbindelse med fertilitetsbehandling, graviditet og forældreskab.

Samtidig ønsker vi at vise, at hypnose er en god og bivirkningsfri metode, og at HypnoBaby kan bruges af alle i mange forskellige situationer.

Hvis du også har lyst til at være med i sommerportrættet, kan du skrive til os på info@hypnobaby.dk

3. Hvad har du brugt HypnoBaby til?

Jeg har brugt HypnoBaby her i min graviditet til at lære og slappe af. Jeg kan desværre til tider godt være en smule stresset, og der hjælper det rigtig meget, at lytte til noget beroligende som kan få en ned i gear.

4. Hvordan har det været for dig? Hvad har du fået ud af det?

HypnoBaby har haft en stor effekt på mit stressniveau og har hjulpet mig til at hvile mere i mig selv og generelt slappe af. 

5. Hvilke lydfiler har du brugt mest eller været mest glad for – og hvorfor?

Jeg har mest brugt lydfilerne “Ro i krop og sind”, “Sov bedre”, “Mindfuld i naturen”, “Dyb afslapning”, “Du er god nok” og “Fødselsmodning”.
Jeg har været glad for disse hypnoser, da de har været gode at lytte til efter en lang dag, eller når jeg har gået tur om aftenen, det har hjulpet mit mindset til bedre at kunne finde ro. 
Strandkant

6. Hvis du skulle anbefale HypnoBaby til en ven eller veninde, hvad ville du så fortælle dem?

Jeg har allerede anbefalet HypnoBaby til andre, jeg fortæller dem om roen, der er ved at ligge og lytte til en hypnose. Den behagelige rolige stemme, som får en til at slappe helt af, hvor man bare et øjeblik kan lukke alt ude og nyde roen omkring en.

7. Forestiller du dig, at du også fremover vil bruge HypnoBaby? I hvilke situationer?

Jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge HypnoBaby, lige om lidt kommer vores lille datter til verden, og der er også mange hypnoser til efter fødselen (og under) som jeg rigtig meget ser frem til at udforske.

8. Hvilken hypnoselydfil kunne du ønske dig i HypnoBabys app?

Jeg synes HypnoBaby kommer rigtig godt rundt om forskellige hypnoser, og derfor har jeg svært ved at ønske mig noget, da jeg ikke føler der er noget som mangler i forvejen. 😊
Musling
Julie og Jonas
Julie Hansen