fbpx

HypnoBaby er en app – find den på AppStore eller i Google Play
Du får 14 dages gratis prøveperiode, når du opretter et abonnement hos HypnoBaby

Marie og Adam – HypnoBabys sommerportræt

Marie Og Adam

I dette sommerportræt kan du møde Marie og Adam (ikke de rigtige navne, da parret gerne vil være anonyme). Marie og Adam ønsker sig brændende at blive forældre, og har forsøgt at blive gravide i 10 måneder uden held. De lytter til HypnoBaby sammen, finder begge ro og sover bedre.

God læselyst!

1. Fortæl lidt om Jer selv

Vi er et par på 24 og 27 år, som har været sammen i snart 6 år. Min kæreste er håndværker, og jeg selv er studerende, vi har også en lille hund sammen, men vi ønsker brændende at udvide med en baby, som kan binde vores lille familie endnu tættere sammen. Vi har forsøgt at blive gravide i 10 måneder nu, så drømmen om en ØKO baby er endnu ikke ude, men vi nærmer os med hastige skridt fertilitetsbehandling. Jeg selv er fremstillet via IVF, så fertilitetsbehandling er ikke noget, der ligger fjernt fra mig. Når man går i gang med projekt baby, er der mange følelser på spil og for hver måned, det ikke lykkedes, bliver fortvivlelsen større og større. Det er blevet en stor stressfaktor i vores liv, og vi var begge enige om, at vi måtte finde noget, som kunne give os begge ro. Den vej igennem fandt vi HypnoBaby.
Tegning i sandet

Hele sommeren igennem bringer HypnoBaby en række sommerportrætter. Vi stiller de samme 8 spørgsmål til nogle af vores trofaste brugere, som derved deler deres historier og erfaringer.

Vores ønske er at bidrage til mere åbenhed omkring blandt andet nogle af de udfordringer, der kan være i forbindelse med fertilitetsbehandling, graviditet og forældreskab.

Samtidig ønsker vi at vise, at hypnose er en god og bivirkningsfri metode, og at HypnoBaby kan bruges af alle i mange forskellige situationer.

Hvis du også har lyst til at være med i sommerportrættet, kan du skrive til os på info@hypnobaby.dk

2. Hvad kan I godt lide/hvad gør Jer glade?

Vi er begge familiemennesker med stor F, vi bruger derfor meget tid sammen med begge vores familier, dem hygger vi med, tager på udflugter, spiser lækker mad og drikker god vin. Vi er også begge meget kreative. Vi elsker især at male og tegne. Et aktivt familieliv og kreativitet gør os altså bare så glade! 

3. Hvad har I brugt HypnoBaby til?

Vi har brugt HypnoBaby til at skabe øget ro, fokus og en bedre søvn. Det er også en dejlig ting, vi kan samles om og er noget, vi har med hinanden. 

4. Hvordan har det været for Jer? Hvad har I fået ud af det?

Min kæreste har klart fået en bedre søvnkvalitet og falder også lettere i søvn nu. Jeg selv har opnået en større indre ro og jeg er kommet lidt ud af mit hoved og ned i min krop. Det er helt fantastisk! 

5. Hvilke lydfiler har I brugt mest eller været mest glad for – og hvorfor?

Vores absolutte yndlingslydfiler er klart ‘dyb afslapning’, ‘sov bedre’ og ‘hjælp dit befrugtede æg’. ‘Dyb afslapning’ hjælper mig med at mærke min krop og afspænde, den er guld værd! Vi elsker begge ‘sov bedre’, især at der et sat en times afslappende musik ind, som man kan ligge og falde i søvn til efterfølgende. Og så er der ‘hjælp dit befrugtede æg’, den lydfil er simpelthen så fantastisk. Jeg startede med at høre den alene, da jeg ikke mente at min kæreste ville finde den relevant, men så en dag, da vi skulle til at sove, og jeg satte ‘sov bedre’ på spurgte min kæreste om ikke vi kunne høre den anden. Den anden? Hvilken anden? Den med dyb afslapning? Nej, sagde han, den hvor hun snakker om din livmoder. Så lå vi sammen og hørte ‘hjælp dit befrugtede æg’ imens vi nussede min mave sammen. Det var simpelthen så fint og dejligt.
gran

6. Hvis I skulle anbefale HypnoBaby til en ven eller veninde, hvad ville I så fortælle dem?

Jeg ville fortælle, hvor meget ro, det har givet, og at vi sover bedre! Også at jeg har lært at blive bedre til at slappe af. Derudover ville jeg også fortælle, at fortælleren har en rar og afslappende stemme og om den dejlige baggrundsmusik, som er med til at skabe en meget behagelig atmosfære. 

7. Forestiller I Jer, at I også fremover vil bruge HypnoBaby? I hvilke situationer?

Vi stopper aldrig med at bruge HypnoBaby! Vi vil fortsat bruge lydfilerne som vi har gjort hidtil. Som fx når vi skal sove, er stressede eller har brug for mere ro. 

8. Hvilken hypnoselydfil kunne I ønske Jer i HypnoBabys app?

Jeg elsker personligt hvordan man i ‘dyb afslapning’ gennemgår kroppen fra fødder til hoved. Den slags “gemmenskanning” fungerer så godt for mig, og jeg ville elske flere lydfiler af den slags! 
Hænder
Firekløver
natur