fbpx

HypnoBaby er en app – find den på AppStore eller i Google Play
Du får 14 dages gratis prøveperiode, når du opretter et abonnement hos HypnoBaby

BAG OM HYPNOBABY

Jeg hedder Anna Knakkergaard, og det er mig, der står bag HypnoBaby.dk.

Jeg er læge og har siden 2014 arbejdet med klinisk hypnose som behandlingsform til både børn og voksne.

Jeg elsker børn og er selv mor til en skøn flok.

Jeg er interesseret i at hjælpe mennesker til at få et bedre liv med mere ro og balance. Jeg er gennem både mit private og mit professionelle liv, stødt på adskillige kvinder og par, som har haft store problemer med at blive gravide eller med at nyde graviditet og barsel, og derfor fik jeg lyst til at lave denne hjemmeside.

HYPNOBABY’S MISSION ER AT HJÆLPE DIG MED AT BLIVE GRAVID, FÅ EN BEDRE GRAVIDITET OG FØDSEL SAMT DEN ALLERBEDSTE FØRSTE TID MED DIT BARN – ALT SAMMEN GENNEM HYPNOSE

Hypnoseterapi er en overset behandlingsform til trods for, at forskning på området har vist lovende resultater, og at vi behandlere har gode erfaringer fra egen praksis.

Det er mit håb, at denne hjemmeside og HypnoBabys app kan være en hjælp til alle Jer og forhåbentlig bringe mere ro, håb, kærlighed og ikke mindst flere skønne babyer ind i de små familier.

Al behandling hos HypnoBaby er lydfilsbaseret, og du kan derfor bruge hypnoselydfilerne hjemme på din egen sofa, når det passer ind i dit program.

Kærlig hilsen Anna

 

Diana

Jordemoder Diana Borbely

Jordemoder Diana Borbely er skribent, faglig sparringspartner og jeres brobygger mellem HypnoBaby universet og graviditet, fødsel og barsel in real life.

Diana har 15 års bred erfaring fra fødegangen på Skejby og i Herning. Hun har arbejdet på tværs af fagets specialer og kan derfor både skrive barselsgang, konsultation, akutmodtagelse, ammevejleder og uddannelsesjordemoder for studerende på sit CV.

Dianas hverdagspassion er at være guide og facilitator for kvinder og par der ønsker at blive gravide, er gravide eller som har født. Den overgang og transformation det er at blive og være forældre fortjener mulighed for solid sparring med en jordemoder og med sin bredde erfaring kan hun stå inde for en høj faglig standard.

Diana er mor til to og gift med Søren .
Til hverdag arbejder hun på Signes jordemoder og scanningsklinik i Århus.  

 

 

BASERET PÅ FORSKNING OG KLINISK ERFARING

Hos HypnoBaby er tilgangen både forsknings- og erfaringsbaseret.

Inden for hypnose eksisterer der kun få studier, som omhandler hypnosebehandling i forbindelse med fertilitetsproblemer, graviditet, fødsel samt barselperiode. Der findes dog enkelte studier, der oftest viser en god effekt af behandlingen. På HypnoBaby.dk er flere af disse studier nævnt på de forskellige sider.

Over hele verden er der både læger, jordmødre og sygeplejersker, som bruger hypnose i forbindelse med både fertilitetsbehandling, til gravide, i forbindelse med fødsel og i barselsperioden, og som beskriver rigtigt god effekt af behandlingen.